Bliv medlem af foreningen

Vi vil meget gerne have nye medlemmer af foreningen.

 

Der kan være tale om personer, der gerne vil besøge - og støtte - os, uden at ville påtage sig nogen forpligtelser.

 

Der kan være andre, der synes at det kunne være spændende at deltage i reparation af gamle redskaber, motorer eller ....

 

Der kan også være nogen, der har godt kendskab til noget af alt det, vi viser frem, og som derfor gerne vil fortælle om det til vores gæster - det kan være ved specielle lejligheder - eller det kan være som kustode flere gange gennem sommerens åbningstid.

 

Har du lyst til at være med i vores forening, så kan du tilmelde dig nedenfor.

 

Det årlige medlemskontingent er 300,- kr. og giver ubegrænset adgang i museets åbningstid for medlemmet med sambo/ægtefælle.

Det er også muligt at indbetale 3.000,- en gang for alle. Vi kalder det livsvarigt medlem.

Du kan indbetale kontingent til banken: Nordea – reg.nr. 0649 – konto 6875 543 057 med fulde navneoplysninger og sende din indmeldelse nedenfor.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.Bornholms Tekniske Samling: Det oplagte sted at tage hen med sine børn og børnebørn og fortælle dem om livet i en ikke altid så fjern fortid, hvor livet hjemme og på arbejdspladsen var meget anderledes.

Her er rige muligheder for at få en god snak med børnene - og selvfølgelig genopleve dele af sin egen barndom og ungdom.