Almindelig gæst

Når du besøger familiemuseet, kan du gå rundt i samlingerne i dit eget tempo og koncentrere dig om de ting, du finder særligt interessante.

Som noget specielt kan du røre ved en del af de udstillede ting - det får du ikke lov til i mange andre museer.

  

- med mindre børn

Har du mindre børn (5-9 år) med på familiemuseet, er det ikke sikkert, at de er interesserede i at gå rundt og se en frygtelig masse gamle genstande.

I stedet kan du benytte vores 'snakkekuffert' som udgangspunkt for en god snak om et eller andet emne - tag en kuffert ved indgangen - vælg et emne og få en god snak med børnene.

Det er samme service, vi tilbyder skoler og børnehaver her.

 

Guidede ture

Har du særlige interesseområder, kan du bestille en guidet tur med en kustode, der har kendskab til netop dette emne - se nærmere her.

 

Skoletjenesten

Specielt tilbud for skoler og andre institutioner - se her.

 

Bestil oplevelse

 

Alle disse oplevelser et pt under udarbejdelse og vil være tilgængelige lidt senere på sæsonen. Bornholms Tekniske Samling: Det oplagte sted at tage hen med sine børn og børnebørn og fortælle dem om livet i en ikke altid så fjern fortid, hvor livet hjemme og på arbejdspladsen var meget anderledes.

Her er rige muligheder for at få en god snak med børnene - og selvfølgelig genopleve dele af sin egen barndom og ungdom.