Skattejagt

Søndag den 11. juni 2017 var der premiere på museets nyeste tiltag: en skattejagt for nysgerrige besøgende.

 

Du får udleveret et opgaveark med en lang række spørgsmål til en del af de udstillede genstande.

Der kræves ingen paratviden - alle besvarelser kan findes ved at se på genstanden eller de beskrivelser, der er slået op ved siden af den. Vi forventer at du kan læse og tælle op til 30 - ikke andet.

 

Du skal skrive din besvarelse (et afkrydsningsfelt, et tal eller en kort tekst) på opgavearket - og når du er færdig, skal du aflevere din opgave ved indgangen, hvor den vil blive rettet.

Du får dit opgaveark med hjem sammen med et diplom, der attesterer, at du har gennemført skattejagten - og du risikerer at få en skat oven i købet.

 

 

Skattejagten koster 20 kr. - og du må regne med, at det tager 1½ - 2  timer at løse opgaverne - men det sker ofte, at deltagerne bliver fanget af alt muligt andet i udstillingen, så turen kan tage meget længere.Bornholms Tekniske Samling: Det oplagte sted at tage hen med sine børn og børnebørn og fortælle dem om livet i en ikke altid så fjern fortid, hvor livet hjemme og på arbejdspladsen var meget anderledes.

Her er rige muligheder for at få en god snak med børnene - og selvfølgelig genopleve dele af sin egen barndom og ungdom.